miércoles, 28 de noviembre de 2012

L'hora d'Artur Mas: independència o retallades


Les el·leccions catalanes han deixat a Mas i CiU planxats, però curiosament també han donat a la tesi sobiranista una majoria inèdita.

Si tenim en compte que els 50 escons de CiU haurien de representar a gent independentista o, almenys, gent que no està en contra de l'adéu a Espanya, i li sumen els 21 d'ERC i els 4 de CUP, el resultat supera la majoria absoluta, que està en 68 diputats.

No obstant, resulta que la dreta més espanyolista, PP, amb 19 escons, i Ciutadans, amb 9, sumen 28 membres del parlament que també li donarien la clau a CiU per continuar amb les retallades, sobretot penso amb el PP, ja que està fent amb l'Estat un calc del que Ciu ha experimentat amb Catalunya.


O sigui, que si Mas vol governar pel camí de la independència i ERC es nega a seguir massacrant els serveis públics i les polítiques socials, hauria de canviar dràsticament la seva política.

L'altra opció, per continuar legislant ver les privatitzacions i en contra dels més febles, és recolzar-se amb el PP, partit que s'oposa frontalment a la independència.

Vaja, que si Artur Mas no és el millor polític de la història, que no ho és, haurà d'acabar decidint-se per la puta o la Ramoneta, i per tant, mostrant la seva veritable cara.

Jo me l'espero i me la temo. Només cal esperar.

No hay comentarios: